Sosialt

 

Det er 25 år siden OL på Lillehammer, og det ønsker vi å markere under årets kongress.

 

Vi ber derfor alle i god olympisk ånd stille  forberedt til fredagens Get together-party med rekvisitter fra OL.  Alle effekter fra full Vettedrakt  til  pins er lov, og de kan være fra hvilken som helst Olympiade, inklusive Ungdoms-OL.

 

Velkommen til Lillyhammer!

Treningstimer

 

Trappeløp fredag 16.00

Lysgårdsbakkene Hoppanlegg fra OL på Lillehammer er et viktig landemerke, og dette ligger kun en 10-15 minutters rusletur unna Lillehammer Hotel. Fra toppen av hoppbakken har man en fantastisk utsikt over byen og Mjøsa, noe som i seg selv kan være verdt turen. Nå blir det derimot mulighet for å bli med på kongressens trappeløp! Det blir satt opp merking fra hovedinngangen på hotellet til bunnen av hoppbakken, via et fantastisk turområde langs Mesnaelva. Fredag mellom kl 16-17, blir det fortløpende tidtaking på de som ønsker, med påfølgende premiering under middagen til raskeste kvinne og mann, samt idealtid (basert på gjennomsnittstiden til utvalgte medlemmer av kongresskomiteen). Det blir også merket løype ned igjen langs vei og sti, for de som kun ønsker å gå trappene opp. Vel møtt! 

 

Saltrening lørdag kl 12.40

«Aktiv kongresskropp – skjerpet kongresshjerne»

La oss praktisere som vi lærer, og la kroppen få litt input og trim under kongressen. Bli med på en enkel og effektiv sirkeltreningsøkt, med innslag av enkle kondisjon- og styrkeøvelser. Økten tilpasses begge kjønn, alle aldre, nivåer på maksimalt oksygenopptak, tverrsnittsareal og grad av artrose. Ta med godt humør og møt opp! 

  

Teknisk arrangør og kontakt